My best theory

Har precis kollat på Alice in Wonderland. Jag måste säga att jag är djupt besviken. Jag vet egentligen inte riktigt vad jag förväntade mig, och jag har inte sett den otecknade Alice i underlandet, men.. nää.. denna filmen var/är inget för mig. För barnslig, för tråkig.. gick att se men dock inte mer än så. Usch vad tråkigt.. Johnny Depp är ju med i den och allt ju (men tyvärr inte alls snygg, buhuuu). Well.. nu kan jag i alla fall pricka av den filmen från listan och fortsätta med resten av alla hundra miljoner filmer som jag inte har sett.


Hopp.. förresten så vet jag inte om jag ska sova eller vara vaken..? Skulle nog kunna somna men är inte sugen på det. Däremot så vet jag inte vad jag ska göra om jag faktiskt bestämmer mig för att vara uppe.. sitta och glo kanske? -.-‘ Vänta..?

För att fortsätta min viktnedgång, på tal om tandborstar liksom, så stoppade jag i mig lite go chokladglass m. chokladsås och kaka med nugatti. Tror ni det hjälper? 😀 För övrigt så är Nugatti tha shit och Nutella är inte alls samma sak (bara så att ni som påstår det får reda på att ni har fel). True story.
Mm-mmm, mmmmuuums!

Nu så ska jag nog ta och kolla upp lite saker och sen antar jag att det är dags för sängen.. tråååkigt. Skulle kunna dö för lite mat just nu men får vänta tills frukost.. inte bra att äta efter klockan sex. Punkt slut. 🙂 Godnatt people!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *