Be mine

Beenie Man – Miss L.A.P.

Tjenixen!

Har nyss kommit hem från stan.. har varit hos Daniel sen igår nämligen. 🙂 Jonna kom hem till han så att vi kunde klippa oss. Eller ah.. Daniel klippte sig och jag toppade håret. Skönt att få bort det slitna! 😀 Jag måste bara lära mig att börja använda inpackningar.. jag suger verkligen på det för det är så “komplicerat” haha. Nämen det är sällan jag har tid eller ork.. men får väl se till att ta tag i detta nu så att mitt hår kan må lite bättre. 🙂


Gjorde vitamindrinkar igår och imorse åt jag kiwi till frulle. Nyttigt värre hehe.. fast till storyn så bör jag väl säga att vi också köpte choklad och godis. 😉 Men hursomhelst så åt jag i alla fall sammanlagt FYRA kiwis och jag har hittills INTE fått några utslag. 😀 Visserligen kliade det en del i munnen ett tag igår men jag har inte känt något mer än det.. jag blir väldigt happy av detta hihi! Kiwi är så gott så det är ju kul att veta att jag kanske kan äta det någon gång då och då, eller kanske forever!? 😀 Yaaay!

Nu ska jag fixa mig för om en tjugo minuter så är det middag med släkten. 🙂 Det blir Johnny & Unni, Mårten & Mia, mamma & pappa, farfar samt moi, Chrille, Corne och Stoffe! 😀 Hoppas det kommer att gå bra med alltihopa.. farfar är ju inte precis i ett bra tillstånd (för er som inte vet så är han typ senil och har amputerat båda benen..).. men vi chansar och hoppas på att det kommer att bli roligt ändå. 🙂

Puss på er! Skriver mer sen för jag har längtat efter att blogga haha (usch pinsamt..). 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *