Long way home

Aqua – Back To The 80´s
The All-American Rejects – I Wanna

Spåkulan (haha) säger att jag ska sluta tröstäta och tröstshoppa.. att jag istället borde ta tag i mina problem. Låter rimligt.. Kanske egentligen borde ta mig i kragen och göra något åt saken ändå? ^^

Hade en otroligt bra kväll igår med Malin. Vi snackade livet och planerade framtiden.. kanske kom vi inte fram till några direkta lösningar, men det var skönt att bolla lite tankar. Framtiden ser i alla fall ljus ut för oss två tillsammans! 😉 Antingen blir det resa till sommaren 2012 eller till höst/vinter 2012, och det vill vi lova att det kommer att ske. Frågan är bara vilken av resorna som blir av.. ^^

Goa drömmen inatt också.. pfsshiiiy.. 😀


Hittad en lite rolig och mycket gammal bild från sommaren 2006 när familjen var på Disneyland i Frankrike. Vi ser visserligen inte så happy ut men vi var väl slutkörda efter en tuff dag kanske (goa kinder man har också..)..? ^^ Enda personen som kollar in i kameran är nån random snubbe också.. haha. 😛

Bakade tekakor igår med Unni och mamma. Gott! Har inte käkat sånt gott bröd sen allvarligt talat 2008 tror jag.. för det var i alla fall då jag sist åt en tekaka. Jag minns det väl.. i Idre var det.. haha ifall nån vill veta liksom. 😉 Men i alla fall, mummmma på att vi lyckades baka i princip likadana! 😀

Skänker många tankar till alla som drabbades av attentaten i Norge. ♥ Fy fan.. så sjukt hemskt.
Tänker också på moster Camilla och hennes nära o kära.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *