You make me wanna


Careful what you’re feeling on the inside, careful when you’re feeling out of your mind.

Goddag! Idag har jag verkligen inte hunnit med mycket att göra.. vaknade typ halv tolv och sen dess har jag bara suttit ute och gottat med med frukost, kataloger och sol. 🙂 Eller en liten awesome sak är att jag nyss tränade i typ 25 min hihi.. fick ett litet ryck och körde på med hantlar och lite gamla övningar. Hoppas att jag får sånna ryck varje dag typ.. det hade inte varit fel. ^^

Senare idag så får vi eventuellt besök och Christian & Cornelius och klockan tio ikväll så kommer Danneman. 🙂 Sent men han jobbar ju hela tiden nuförtiden så det får ju bli såhär lix (stackarn har pass idag från 9-19..).

Here I stand; waiting, hoping and breathing with so many thoughts but still thinking of nothing at all.. not knowing what I need or what I want.
I wonder, is there a spell that I am under?


Har sjukt ont i huvudet från all rök och alla djur jag blir “utsatt” för nu.. katter, hundar, cigaretter.. mumma min kropp älskar’t.. Noot.. 😛 Men det är väl bara att kämpa på; knarka tabletter, vara ute och/eller stänga in mig i mitt rum (neee).

Mys med Malin imorgon då. Ska ses i stan runt fyra för att köpa gottigott och chilla lite och sen drar vi hem till mig för fredagsmys. 🙂 Får se vad som händer på lördag.. vet inte om det blir Gullholmen eller om det kanske blir att stanna hemma/i stan osv.. Spännande, eller? 😉


Nö fvuxk wöjj acö öågu mww lmå bu kmovxu cfk. ^^ Mammåmn jöe! Thmw ma ö frqqcfxn wc nc xåxdwjöåxd? Ö jckx öw coh äjöu hxjw wöjj aöå c köjj ämum ni smfw bdng sjzåm ökbå. ^^ Sxxjf jövx sjzöd’, jöe.. oh my gosh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *