Life is short

Blue October – Calling You

Precis bakat bröd och tigerkaka med mami. Tigerkakan blev asbra men brödet gick väl som väntat.. Seriöst varför är det så sjukt jäkla svårt att baka glutenfritt bröd!? Det är ju helt sinnes vad det kan gå snett. För torrt, för kompakt, för smuligt, för hårt, för löst, för kletigt blabla you name it. Idag blev det för kompakt men annars helt ok! 🙂 Men det är ju inget att spara på för det är väl ingen som kommer att käka det hehe.. jaja bättre lycka nästa gång typ. 😛

Ska hoppa in i duschen snart och så blir det även fika och lite sånt när pappa kommer hem (dvs. om en pyttestund). 🙂 Klockan fyra ska jag möta Jonna i stan och så ska ju vi, som sagt tidigare typ hundra gånger, chilla tills imorgon.

Hoppas att jag får min PIN-kod snart som jag måste ha för att kunna tacka ja till kurserna som jag har kommit in på till hösten. Hade ju vart kul lix.. fick ett för längesedan men klumpig som jag är så har jag tappat bort det så fick “beställa” hem en ny kod. Och påtal om sena saker så kan jag tala om att böckerna som jag beställde för typ tusen år sedan FORTFARANDE inte har kommit.. suck. Det skulle ta 1-8 arbetsdagar, men my ass på det.. det har gått över en månad snart..


Be my escape..

Aaaj.. huvudvärk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *