These days

Har nyss haft lite kaffebesök av Christian och Cornelius, trevligt trevligt! Satt på balkongen as usual och snackade viktigheter. 🙂 Lyssnade, kollade och beundrade Chrilles adventures i Paris osv. Längtar tills imorgon för då blir det bakning (vet dock inte riktigt vad jag ska baka.. tror det blir tigerkaka och kärleksmums.. men får se.. är rätt sugen på chokladbollar, silviabitar och drömtårta.. ååh beslutsångest..), gos med mamma, Morden i Midsomer & sovmys med Jonna. :* Hoppas på att få träffa Steph på onsdag men nothing är bestämt yet.. får se på det helt enkelt.

Skönt att vara ledig, men what to do på dagarna egentligen..? Nästan så att man vill jobba eller något..? Snart är det Fjordis och då blir det full rulle. Får även Norgebesök om några dagar och ska träffa Malin på fre. Oki, har lite att göra men ändå känner jag mig inte sysselsatt. Haha hej jag kan inte slappna av ensam i mer än en timma!?


Easy for you to say..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *