Same old story

Hot Action Cop – Why Judy – album/edited version
Dashboard Confessional – Hands Down

Har varit duktig och rensat bort mina gamla burkar som jag har haft kvar sen jag var typ pytteliten.. samlade på dom som jag fick från bageriet. Haha pinsamt äckligt men dom har ju faktiskt inte legat i mitt rum i alla fall. Hursomhelst så fick jag ett ryck igår och insåg att det är dags att släppa taget, haha. Jag tog kort på dom för att åtminstone få ett minne av en av mina urmobbade samlingar (samlar på hur mycket skit som helst..).


Inte så många, men många nog.. man ser ju vilken smak jag bäst gillade i alla fall hehe. 🙂 Inte så nyttig på den tiden heller. ^^

Två samlingar som jag dock inte kan släppa taget om är min tuggummipåsesamling samt min korksamling. Ska lägga upp bild på tuggummipåsarna någon annan dag, orkar verkligen inte ta fram alla tusen miljoner just nu. Men korksamlingen ska ni i alla fall få se:


Här kan man ju lätt se att Loka är den lyckliga vinnaren.. gärna naturell. 😉 Haha det är nästan pinsamt (men bara nästan) hur mupp jag är som samlar på sånthär.. det är ca. 210st änsålänge.. och alla från samlingen är inte ens med på bilden. :$ Whatever, kul att ha något att pilla med i alla fall! Eller något.. ^^

Nu ska jag snart gå och fixa mig.. ska in till stan och typ 1,5h och så kommer jag väl hem imorgon I guess. 🙂

Har haft två supermysiga dagar med Hanna förresten. Shoppade igår från tolv till fyra och tillsammans brände vi ca. 3200kr! 😉 Kollade på Chocolat med Johnny Depp (såååklaaart) och somnade gott runt tolv. Vaknade idag vid tolv och då blev det frulle, lite städning, mannekängande inför mamma och lite annat skoj. 🙂 Bilder från shoppingen lägger jag nog upp imorgon för tror inte jag hinner göra det idag tyvärr.. meeen tror att folk överlever mouahha.

I better not touch..?
One look could kill, my pain your thrill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *