Any moment now

Finger eleven – Good Times

If I knew all about this one thing, wouldn’t that be something?

Hellu folks! Idag så kan man verkligen säga att det är en slappardag! Gick upp strax efter tolv pga. att jag och Cornelius var uppe till fem igår (eller ska man säga inatt/imorse/idag..?).. haha kul hade jag i alla fall men fasiken vad det tar ut sig nu. Är seg som en snigel och har ont i huvudet.. känns som att alla skriker så sjuuuukt mycket varje gång dom pratar eller när något typ låter (prassel osv.). Fast iofs så är min familj bra på att prata ganska högt också så det kan ju vara en kombination av huvudvärk och allmänt höga ljud. Nåja..

Jag och mami har äntligen packat ner alla mina studentpresenter i kartonger så nu är jag redo för flytt, haha. Seriöst vad jag vill ha en egen lägenhet, typ nuuuu.
I alla fall.. förutom det så har jag även börjat rensa/städa lite i mitt rum, men jag är långt ifrån färdig.. det lär väl ta hela dagen I guess. ^^ Nostalgi och för lite ork..

Imorgon blir det Torp och filmmys med Hanna! Ska shoppa upp alla hennes pengar, mouhha (ni förstår, jag är hennes privata spender.. sist gång såg jag till att hon köpte underkläder för 700 spänn hihi..)! Sen efter shoppingen så ska vi kolla på massa Johnny Depp-filmer och gosa, muuuumma! ♥


Det blir förresten inte något med att åka in till stan idag.. gör kanske det på söndag istället. Rörigt. Vet inte om jag hinner med att åka till Gullholmen innan den 22:e heller.. får se på det helt enkelt.


Påtal om ingenting så hittade jag denna snygga bilden där alla syskonen gör “Stoffes min”.. hmm tror det var 2005. ^^ Mupp plupp! Seriöst.. ser ut som fiskar hela drösen! xD

Btw! En av anledningarna till varför det blev så sent igår var att jag och Corne försökte lista ut varför jag inte får chatthistorik osv. i mina meddelanden m.m. och efter många undersökningar, frågor och ekvationer så kom vi fram till att alla får en liten inbjudan av fejjan men att man dock inte får det samtidigt.. så uppenbarligen har alla mina vänner hunnit få en men inte jag. “Vi lanserar nya Meddelanden gradvis för alla, så du bör snart se stegen för uppgradering.” var en mening som vi tillslut hittade, och sen strax därpå “Du kommer snart att få en inbjudan.”, haha suck. Men skönt att veta varför jag var udda..


Nu ska jag nog fortsätta med att städa lite osv. Antar att det blir mat snart också.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *