Because there’s nothing else to do

William Shatner – Common People
Pulp – Common People – Full Length Version / Album Version

Told ya!

Hemma efter en hektiskt dag haha.. har ju redan skrivit lite smått om vad som har hänt osv. men kan ta det lite snabbt och kort för jag missade en del fakta hehe. Vaknade upp halv sju efter 3,5h sömn.. åkte till jobbet, jobbade i 2,5h, fick skjuts till stan (pinsamt muppigt att min iPhone “spårlöst försvann”.. inte mitt fel att jag är kort och har dåligt minne.. ^^), träffade Madde och var med henne, gick runt på stan och köpte lite saker, satt och käkade mat på en bänk framför Rådhuset (haha dagens andra pinsamgrej då alla tittade på mig för att jag såg typ tardo ut.. plus att min nalle stack ut genom väskan HAHA.. förklaring till det är att jag fick tillbaka min gamla nalle som Tilde lånade av mig för hundra år sedan..), träffade Jonna och fikade på Lejas med henne ♥ (Stina satt med oss en stund också, awesome!), blev hämtad av päron och lillebror för att sedan åka upp till morfar och chilla hemma hos han, åkte hem till Skäret med Corne et Stoffe och yeeeep nu sitter jag här. Kort och gott så var min dag såhär. 🙂


Upptäckte att jag inte hade någon gaffel till min mat som jag skulle käka i stan så det slutade med att jag kom ut ur Willy’s med 50st plastgafflar eftersom att man tydligen måste köpa dom i jumbobigpack.. haha! 😛 Mupp!

If you could walk away,
where would you go
anyway?

Imorgon blir det som sagt en lugn dag.. göttans! Ska ta och sova riktigt länge och sen ska jag ta mig en lång och varm dusch.. mmm.. Lite städning blir det också, I guess. Ska även in till stan och stanna där tills lördag. Får se vad som händer mer i helgen.. lite Torp och annat kul kanske??

Btw.. “amd kxw mjnuöå ca kö fxf xjjxu ödwx”..? ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *