Bananas

Mobilblogg!

Ligger i morfars lilla säng och fryser som en ko. 🙁 Alla säger att jag har en stor släng av B12-brist, vilket säkert stämmer då jag har testat mina B12-värden förut som då har visat lågt. Suck… orkar inte. Äta äckliga tabletter o må lite kasst då och då..

Annars så är jag sjukt galet himla muppigt trött! Somnade typ tre igår och gick upp runt kvart i sju, illa. Funkade tills för typ några timmar sen då tröttheten och illamåendet bara slog till. 😛 Men hade ju kul i alla fall så lite värt var det ju kanske? 🙂

Har shoppat lite idag.. Det blev ett block, en tröja och en till sjal! Supernice! Får visa bilder imorgon. Fått till en behövlig och underbar fika med min bejb Jonna också, love it. Det blev dock inte av att sova över för jag hinner inte det och dessutom ät jag så seg idag. Vi har dock planerat in sovmys på tisdag! Gosi. 🙂 Älskar att prata med Jonna, hon har alltid så bra saker att säga och livet känns hundra gånger lättare i hennes närvaro. Puss på det, puss på min Jonna. :* Tack för att du finns o tack för  svar på tal. 

Snart kommer Corne o hämtar mig så att jag kan komma hem och chilla. Typ sova, fundera och knarka kaffe. Perfekt! 😉

Nu är det så att det är lite jobbigt att blogga via iPhone så ska ta och avsluta nu. Kanske att jag skriver senare ikväll, såvida jag inte sover haha. Annars blir det imorgon. Är ledig från jobbet imorgon och sen två veckor framåt, nice. Eller..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *