I’m not in the mood to say no

Bowling For Soup – 1985

Har nyss avnjutit god mat, kaffe och fint (men svinkallt) väder på balkongen med mamma, pappa och lillebror. Det var tydligen precis så som spåkulan på Facebook ville att det skulle vara, ha ha.

Det blir visst jobb imorgon också, men antagligen inte så länge. Några timmar eller något, om ens det. 🙂 Har fullt upp imorgon för övrigt.. förutom att jobba så ska jag hälsa på Madde och dessutom åka upp till min sötaste morfar en sväng. Vi ska sätta upp ett staket runt hans lilla uteplats så att “hans” katt inte kan komma och störa, haha. Nädå.. men nästan en anledning till varför i alla fall. Morfar har nämligen ofrivilligt (och frivilligt) blivit husse (säger man så?) åt en katt som brukar komma och krafsa på hans altandörr. Dock har morfar i sin tur kontrat med att ge katten fiskbullar några gånger om dagen, vilket har lett till att katten blir fetare och fetare och dessutom så kommer den ju tillbaka hela tiden. Det roliga är att morfar tycker att det är “konstigt” osv.. ^^ Och även om han tycker att katten är jobbig ibland så fortsätter han för att han tycker att det är roligt med sällskap då han bor ensam.. Han är för knäpp.. :*


Hehe oj vad jag spårade ur nu.. massa morfar blev det i alla fall! 😀 Puss på han. ♥

Kan tala om att jag ska sova hemma hos min bejb på lördag! Såklart är det Jonna som jag pratar om, hihi! 😉 Sen får vi se hur resten av semestern/sommaren blir. Ska nog besöka Gullholmen innan den 22:e så att jag hinner träffa Otto innan han drar till Spanien och sen blir det massa annat trevligt. Malleballe och jag har planerat in mys med varandra och så ska jag dra ut med Isak i Gbg asap! 😉 Ojoj.. nu när jag väl tänker efter så är det sjukt mycket saker som står på schemat..

Åh.. jag tappade precis sugen för att blogga. Det kommer väl snart igen I guess. Men nu ska jag nog avsluta detta intressanta inlägg. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *