Attraction, temptation

Åh.. jag gillar inte att vara negativ men just nu är allt en himla mess. Vill inte vara någon himla depphög men idag bara blev allt mupp.. eller aah.. det slog till idag men det har ju vart mupp ett rätt långt tag. Jag vill, jag vill inte.. pausa, spola fram, spola tillbaka, play?

Borde tänka på något bra istället. Typ på muffins och choklad, mmmm. Eller på min lille Marcus Macy the Cream cake? Eller kanske på något rosa..? Borde jag tröstshoppa (som jag antagligen har gjort typ för 2500 kr den senaste månaden..)? Eller springa bort allt? Fast det hjälper nog bara för stunden.


Nom nom.. happy thoughts! ^^

Bla bla.. stackars folk som läser mitt deprimerande inlägg. Jaja, i och med att jag inte pratar med någon om detta irl så får jag väl “skriva av mig” på bloggen (utan att nämna något speciellt i alla fall, snackar ju i gåtor typ).. yeaaaaaah.


Nanana.. change of plans btw.. ska antagligen sova hos Jonna imorgon istället! 🙂 Lite happy saker att tänka på i alla fall. Haha okej, jag är inte ett nervvrak.. meeeen många saker händer just nu så det blir mycket i huvudet.. vilket innebär att man får ta och fundera lite extra över livet. Fast ääsch..?

Kanske ska skita i att sova inatt och bara dygna.. vad sägs..? Sover ju knappt om nätterna ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *