Whip it

Nu blir det ett kort inlägg.. håller på att fixa med tusen miljoner bilder så har en massa att göra. Ska dessutom skriva tackkort till alla fina som uppvaktade mig och Daniel på vår student. 🙂 Promenad om en stund och klockan nio är det nytt avsnitt av Morden i Midsomer. Och ska sova tidigt idag tänkte jag.. baah. Jobb idag, jobb imorgon och sen får vi se. Gött med pengar men nu börjar det bli fattigt med folk på jobbet och mamma & Stoffe chillar hemma så man känner sig ju lite mobbad.

Poison fqxjmnxf önmå mw tcuv! Wzq xww wxovxd xjjxu kmn? ^^ Ödwx umnöcd nxddm ågdåxd öms hihi!

Btw “I just had sex” spelades typ tre gånger i rad idag på jobbet och sen efter det “Jizz in my pants”.. Nån som var väldigt happy eller? x) Aja.. nu blir det en så kallad PW iaf! Ska allt hinna skriva lite senare för har ju lovat lite bilder. Hej så länge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *