Get a life

Bullet For My Valentine – Tears Don’T Fall


Min snygga lunchlåda, hihi. 😉 Ska bara ta och börja använda den också..

Apropå ingenting så är två av de tre skorna som jag köpte innan Mallis förstörda. Suck. De gula blev trampade på när vi var inne på Grabbarna Grus dag 1 på Magaluf och sen dess så har de bara blivit skitnare.. De vita skorna blev totalförstörda efter att mamma och jag tvättade dom i tvättmaskinen efter att dom hade blivit utsatta av regn och skit DAG ETT i fredags… Hahah just my luck eller!? Så jag får väl pallra mig till Torp och köpa nya.. vill ju verkligen ha dom vita iaf så det blir la att “köpa om” dom. 😛 Kul med 300 kr kastade i sjön bara (jo det var ju inte så mkt för två par skor, men ändå.. pengar är pengar..)..

You make me forget how to breathe.
I know this is a feeling that I just can’t fight..


Hmm ganska crazy bild på ögat.. men man ser ju lite närmare då. Lite crazy med blått till mina gröna ögon också (som typ blir mer blåa i detta sminket).. men äsch! 😉 Egentligen så passar faktiskt grönögda i de flesta färger. 🙂 Whatever.. Coolt att testa i alla fall, hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *