Skies so blue

Your web, I’m caught.

Alice Cooper – Poison

Gick en timma tidigare från jobbet idag bara för att kunna uträtta lite ärenden på stan osv. men såklart hade jag glömt min plånbok med kort och leg. hemma.. suck. Busskortet gick ut i torsdags och fick inte tag på någon som kunde hämta mig. Sug på det. Satte mig på en bänk på kungsgatan och väntade på att någon jag kände skulle gå förbi och vips så kom Charlie! 😀 Satt med han och snackade ett tag och sen gick vi till Donken för han ville käka. Efter det så gick jag till Willy’s för att köpa gurka, creme fraishe, nässpray och tuggummi (mötte upp Corne där så att han kunde betala hehe)! Åkte med Corne och Stoffe hem och väl hemma blev det gurka, kaffe och choklad. Mums!


Har småsår över hela kroppen.. usch. Mest händerna, underarmarna och vaderna. Mitt jobb är allt lite farligt (höhööö)! 😉 Inte så kul när man upptäcker en blodfläck på en vepa though.. tur att det fanns ex över!

Idag ska jag faktiskt ta och laga en lunch på riktigt. Igår blev det aldrig av så det blev äpple till lunch.. är inte så sugen på att äta det imorgon också så nu ska jag snart gå och laga quornbitar osv. Sånt här gott med andra ord:


Sov sjukt länge idag och kom typ fem minuter försent till jobbet hehe.. måste verkligen skärpa mig! Idag ska jag lägga mig tidigt (hmm undra hur mkt det blir av det med tanke på att jag ska laga mat nu osv..?)! Åtminstone imorgon..


Imorgon så lägger jag upp en ordentlig bild på mitt blåa smink hehe. 😉 Orkar inte pilla med det idag. Pusshej fågelpastej nu ska jag göra något vettigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *