Make my day

Shohoo!

Är trött som en gnu.. har mest tagit det lugnt idag dock. Blev ju en sväng till Torp och sen när vi kom hem så var det fika och lite annat skoj. Har vart med Corneman och Stoffe.. Dessutom tagit mig ett härligt bubbelbad och efter det en go dusch. 🙂 Yay jag gillar att slösa på vatten. Haft ansiktsmask och grejer också! Kul att typ Conny kom hem till oss precis när jag såg ut som crazy! xD Han kommer alltid när jag ser värst ut. 😛


Gjorde precis en onödig sminkning på mig själv (men iih så kul att sminka). Är helt blå runt ögonen hihi.. både ögonskuggan, kajalen och mascaran jag använde var blå i olika nyanser. Det ni! 😉 Aja.. får lägga upp någon bild imorgon eller något.

Nu ska jag tvätta bort sminket, laga lunch som jag kan ha till jobbet imorgon och ev. svara på mail om jag inte somnar innan. ^^


För övrigt så hade min mamma renbäddat så fint i min säng med mitt nyinköpta bäddset (som jag har fått av henne och far och som man dessutom kan se på två av de tre bilderna ovan) och i gengäld (typ i alla fall) så har jag fixat mammas ögonbryn osv. idag hihi. ^^ Såhär fint såg det i alla fall ut när jag kom hem imorse:


Nej nu ska jag ta och kila.. bye! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *