Come closer

Rancid – Time Bomb

My resistance is low.. closer and closer, damn this is gonna hurt..


Ojoj, nu var det allt ett tag sedan sen jag skrev sist! Har faktiskt haft fullt upp med att göra lite saker in real life, så att säga hehe. Fredag blev hur mysig/bra som helst pga. av olika orsaker och vissa.. ^^ Efter jobbet blev det glass på Eat X-press med mamma, pappa och Stoffe för vi skulle fira att mamma fick semester haha. Dock så tog jag ingen glass för att… dam, dam, damdidam… jag och Hanna skulle ses och fika på Espresso House en timma efter! 🙂 Men mellan Eat X-press och Hanna så gick jag och mamma till Åhléns och köpte oss varsin sjal och så blev det även en plånbok till mig och lite muffinsformar (lägger upp bilder sen). När klockan slog fyra så möttes jag och Hanna upp utanför Donken och sen handlade vi banan och loka på Willys och gick sedan vidare till EH. 🙂 Satt där tills typ sex och sen tog vi oss en blöt promenad till Kvantum och tillbaka för att köpa lite chips och choklad av Daniel som satt i kassan. ^^ Tog sjubussen hem (btw yay mitt fritidskort gick ut dagen innan) och väl hemma blev det matlagning, mys, prat och gos. Somnade gott runt ett och så vaknade vi halv ett på lördagen. Gooosi!

Här har vi min übersöta lilla plutta! Bilden är dock asgammal.. från Juni 2007. ^^

Igår kan man kort och gott säga att jag och Hanna fortsatte att mysa och vi fikade även med familjen i det fina vädret. När hon åkte hem så bakade jag massa muffins (med assistans av Cornanan) och sen blev det att fixa sig och käka gott på balkongen med familjen och världens bästa morfar. Åkte in till stan runt åtta och sen blev det film (Mumien och ett avsnitt ur Spartacus) osv. Uppe hela natten typ pga. “massa” messande.. somnade, vaknade, somnade, vaknade och det slutade med att jag inte somnade förrän typ tre.. ^^ Mupp! 😛

Corne hämtade mig idag vid tolv och vi åkte in till stan och sen vidare till Torp. Det blev lite parfymshopping! Äntligen kan jag lukta lite gott igen.. Jag är nämligen så seg på att köpa parfym till mig själv eftersom att det är “så dyrt” så när en väl tar slut så tar det oftast flera månader innan jag köper en ny.. men nu så! Midnight Fantasy av Brittan blev det för övrigt, me like! 😀


Btw! Ni som skrev till mig på chatten igår/idag på FB: jag fick upp massa rutor nu precis när jag loggade in så jag dissade inte medvetet.. Dock är det rutor utan text så vet inte vad jag ska svara plus att alla är offline nu.. men hihi-haha nu vet ni. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *