Somewhere out there

Vet ni vad..?

Jag tror att detta inlägget kommer bli precis som alla andra, haha. För nu ska jag nämligen tala om för er vad jag har gjort idag och vad jag kommer att göra.. Med andra ord att jag har jobbat, att jag har varit på Torp och handlat mat tillsammans med mamma, pappa och Stoffe (och vem satt inte i kassan om inte självaste rara Vix!? ^^), att jag har druckit kaffe med päronen och lillebror på balkongen, att jag har lagat en smarrig veggieburgare och att har gått en promenad med mamma och pappa (som resulterade i en sjukt svettig och jobbig löprunda på egen hand). Med andra ord så har jag gjort allt som jag brukar göra en vanlig dag. Suck, egentligen.. men ack så bekvämt! 🙂

Har nyss tagit mig en feting dusch, såååå skönt! Älskar att duscha! ^^

Btw.. köpte mig en rosa lunchlåda idag på Coop. Ska ta en bild och lägga upp lite senare (ev. imorgon hehe). Köpte även lite annat krimskrams som t.ex. massa saker som jag ska ha när jag ska baka osv. Har nämligen tänkt att baka bullar och bröd på fredag/lördag samt lite gulliga cupcakes. Mumma!

Btw igen.. har gjort ett awesome (according to me) litet schema på de dagarna som kommer i veckan.. ^^ Kommer nog fortsätta att göra en sånhär lite då och då när det finns saker att fylla i med haha. 😉


Nu ska jag fixa mig, äta lite bär och sova gott. Och fixa naglarna! Puss godnatt. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *