Fun day

I need a drink, a man, or a massage. Or a drunken massage by a man.

Har precis kommit hem efter en svettig promenad med mamma och pappa. Nu ska jag vila lite och eventuellt ringa ett samtal och sen så blir det Morden i Midsomer klockan nio (nya avsnitt med ny Barnaby!).

Ååhh.. jag har inte så mycket att skriva som jag hade tänkt att jag skulle ha. Mupp på det.. Har i alla fall blivit klar med typ alla flaggorna på jobbet nu i alla fall, det känns ju bra! 🙂 Så nu blir det att ta tag i alla andra grejor som ska göras. 😛 Tur att man har jobb i alla fall (btw.. goe doften i omklädningsrummet idag..!?xD)!

Jo juste ja! Kollade på Transformers 4 igår i Gbg! Awesome, så att säga! 😀 Tyckte verkligen om den filmen (jag älskar ju iofs alla Transformersfilmerna hehe)! Synd bara att Megan Fox inte var med.. jag gillade inte riktigt den blonda damen. Fast hon var ju söt.. men det var ändå något som inte riktigt klickade.. hehe. 😉 Synd nr. 2 på att vi missade första fem minutrarna på filmen pga. 40 min bilkö i Gbg… GAH! Ska aldrig vara en sån tidsoptimist igen, jag är uppenbarligen en liten UA-bo.. 😛

Ego boost. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *