You take it all

Sitter här med en handduk virad runt huvudet, har nyss tvättat ur all färg och nu ligger inpackningen och sugs in i håret, muums. Ja, för er som inte hänger med i svängarna så har jag alltså precis färgat håret. 🙂 Tog i en pralinbrun färg, har haft den förut och jag blev väldigt nöjd med resultatet så hoppas på samma nu. 😉 Har funderat i år och dagar på att göra blonda slingor i mitt hår och förra veckan var det så nära.. men så tänkte jag på mitt stackars hår som fortfarande återhämtar sig efter flera år av stryk från min kära plattång och min lilla hårblås så jag tänkte att jag hellre väntar tills våren eller något så att håret hinner bli lite starkare och finare. Blondering sliter ju värst på håret så.. :/

Men men.. här kommer lite bilder på sakerna som jag shoppade i torsdags (de från igår, ja det blev lite shopping då också, och i fredags tar jag i ett senare inlägg):


Nu ska jag ta och göra en vitamindrink som jag kan ha med mig på jobbet imorgon. Ska ta mig en titt på resultatet av mitt hår också, hihi. 😉 Lägger kanske upp en bild sen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *