Kick inside

Har nyss tagit mig en lång och go dusch.. har peelat mig och skrubbat mig en massa så nu är jag verkligen fräsch hehe. 😉

Är så galet förvirrad.. vet varken ut eller in.

Lång dag på jobbet idag.. fast nej. Men det kändes så i alla fall.. av någon anledning så upplevde jag i alla fall att de sista två timmarna gick sjukt segt. Men nu är jag hemma och direkt när vi kom hem vid halv sex så blev det kaffe på balkongen i det fina vädret (suck att man ska jobba på de två finaste och varmaste dagarna..)!

Pratade i telefon med finaste Malin igår i en timma. Vi bestämde att vi ska ses på lördag. Puss på det, saknar henne så mycket. ♥


Weeell.. “I want it all” fqxjmnxf önmå qg lcääxw.. xww wxovxd vfv..!? ^^

Fick glass på jobbet igår och idag, mums. Skönt när det är så sjukt svettigt och varmt.. 😀 Imorgon ska jag börja jobba med det, uppenbarligen eviga, uppdraget att sy massa flaggor och så. Suck.. grejen är att det faktiskt är kul, men det är bara så länge symaskinen inte krånglar. -.-‘


MUUUUUUUPP nu ska jag sluta skriva. För er information så ska jag nu gå och fixa mig inför kvällen och sen ta och lägga mig i sängen och softilera. Är trött och måste sova ut ordentligt tills imorgon.. försov mig imorse och det vill jag inte göra imorgon igen.

Pusshej, förrvirrad tjej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *