Omtanke

Qmrf..

På fredag händer det antagligen grejer mina kära vänner! Jag är lite nervös haha.. men känner i alla fall för en (eller två eller tre eller flera) förändring i mitt liv så nu får det nog bli såhär. Är trött på “det gamla vanliga” och allt det där.. inte för att fredagens händelser kommer att vara SÅ galna, men det kommer förändra för mig.

Var och jobbade idag förresten. Kändes nice! Pengar, träning, trevliga människor, rutiner osv.. Ärligt talat så är det faktiskt kul! 🙂 Har träningsvärk i benen och rumpan REDAN (efter en arbetsdag liksom) och pengarna bara rullar in (okej, inte än kanske.. men min timrapport ser bra ut och julis timrapport kommer se ännu bättre ut). 😀

(kan fortfarande inte ladda upp bilder på bloggen osv. pga. den dåliga internetuppkopplingen eller vad det nu är.. i’ll be back på fredag heheeh uuusch lång tid…)

Påtal om någonting helt annat så kan jag tala om att jag skänkte lite pengar till välgörenhet idag. Förutom de 50kr som jag varje månad skänker till Läkare utan gränser så skänkte jag även pengar till Rädda barnen och Water aid. Alltid kul att göra lite nytta och bidra till någonting fint. ♥ Tycker ni borde skänka en liten summa ni också. Ingen kommer må sämre av att vara minst 10kr fattigare.. så komigen!? 😀 Det som jag skänkte idag skänker jag via appen “Omtanke” som jag har på min iPhone (den finns även till Android tror jag). Man kan även gå in på deras hemsida och skriva in sitt mobilnummer så skänker man pengar på så sätt utan att ladda ner någon app. Så i alla fall.. gå in på denna länken och kolla läget: http://www.mobilomtanke.se/.

Nu ska jag ta och sova.. måste vila upp mig inför morgondagen.. mycket arbete på jobbet. Hard work work! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *