Soul shaker

Ursäkta för så min dåliga uppdatering.. mina ursäkter är att jag helt enkelt inte har haft tid. Är trött, sjuk och har haft annat för mig.

Nu ska jag nog ta och lägga mig för att sova. Imorgon blir det jobb och sen kommer väl det fortsätta ett bra tag framöver så det är lika bra att spara på krafterna och ladda om inför veckan. 😉 Har nyss lagat lite god mat som jag ska ha till lunch imorgon och i övermorgon (det innehåller dock en massa vitlök.. hoppas jag inte förpestar hela gänget imorgon hehe.. ^^), brukar alltid laga mat för minst två omgångar.

Åååh jag blev förresten extremt sugen på våfflor nu. 🙁 Kollade runt bland lite gamla bilder och så hittade jag lite bilder från när jag och Daniel gjorde våfflor nu i vintras. Mums på det.. måste göra våfflor asap. 🙂 Haha allt kretsar verkligen kring mat här i min lilla värld, muppigt.

Suuuuck försökte med att ladda upp lite bilder till detta blogginlägget men det tar typ tusen långa år bara för att jag och lillebror tydligen har “använt slut” på blablabla internetmojjen så att vi måste använda oss av en otroligt mycket segare moj. Så hursomhelst så verkar det som att någon inte vill att jag ska kunna ladda upp mina fina bilder, så jag får väl nöja mig med ett simpelt inlägg. Som det förra. Usch. Mupp, igen.

Aja, kanske kan klämma in lite bilder imorgon. Nu är det i alla fall läggdags. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *