Chemical lady and money man

Glad och trevlig Midsommar på er alla! ^^

Tråkigt att vädret inte är det bästa.. men vi är ju i Sverige så vad ska man förvänta sig egentligen..?
Detta året blir det en lugn Midsommar. Skulle ha haft middag och fest hos Daniel ikväll med pga. dålig planering, lite folk och sjukdomar så la vi ner det och istället så blir det att fira ensam med Daniel och eventuellt så ska vi äta middag med Christian och Cornelius (dock så blir det middag och hemmafest hos Daniel någon annan dag nu snart). Trevligt värre! Vet inte vad vi ska äta dock.. det är ju bara Christian och Daniel som äter sill och blabla så vi får väl se om det blir så att dom äter sitt och jag och Corne äter vårt eller om det blir någonting helt annat. Eller om det bara blir så att jag och Daniel äter. 🙂

Förra året så firade familjen midsommar med middag hos Thoréns i Fjällbacka och sen på kvällen så blev det fest med vännerna hos Malin i Grebbestad. Blåsigt var det, men väldigt trevligt. 🙂

Fick ett roligt och spännande besked/erbjudande idag förresten, vilket är något som jag absolut ska titta närmare på. Låter trevligt och det låter som en bra deal så hoppas på det bästa! 🙂 Återkommer med mer information om detta om några dagar, I guess.

Just i skrivande stund så känner jag mig som en sunk så nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen göra mig fin. 😉 Daniel tog dock typ allt varmvatten förut när han badade bubbel så vi får väl se om jag får duscha varmt eller kallt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *