Carry on dancing

Hellu!

Har nyss suttit och pratat i telefon med Signuz i typ 1,5h! Mysigt värre, det behövdes kan jag lova. ♥ Nu ska jag ta och fixa mig lite för snart (eller aah om typ två timmar) så kommer Daniel. Ska hinna göra i ordning mig själv, städa rummet, dammsuga innan mamma och pappa kommer, laga mat och Daniel och sen titta på vänner (som jag tror börjar typ nu!? ;o)..


Gammal bild men den ger många minnen. Puss på det. ♥

Hmm det blev ett ganska så meningslöst inlägg.. får ta och bättra mig, ska gottgöra med ett inlägg med bilder senare. 🙂 Haha och denna gången lovar jag det verkligen för bilderna är tagna och ligger på datorn så det är inget krångel denna gången.

Puss och kram gummibanan. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *