Samma himmel

Köpt mig Spotify Premium nu.

Usch, det känns verkligen att pengarna bara flyger iväg.. Tur att jag får lön imorgon! Den är väldigt efterlängtad kan jag tala om. 🙂 En muppig sak är dock att jag är så sjuk så jag inte kan jobba imorgon heller. Lika bra att vila ut och jobba järnet nästa vecka istället. Dock suger det för jag har fått höra tusen gånger att det är asmycket att göra på jobbet och att dom behöver mig, men jag mår verkligen askasst så det är inte så mycket att göra åt. 🙁 Men lillebror har hoppat in istället hehe, fast han ska nog jobba massa oavsett om jag är där eller inte, men i alla fall. Känns bra att dom inte är helt utan folk i alla fall.. Aja.. jag måste ju bli frisk till måndag. Då fasiken blir det hårt..

Btw; påtal om jobb så har min snutt fått jobb på Ica Kvantum. Är så glad för hans skull. ♥


Smider Midsommarplaner och kurerar mig med choklad, nässpray och kaffe. Mysigt. 🙂 Nu ska jag lägga mig i sängen och fundera på livet haha.. låter ju deprimerande men det behövs verkligen så varför inte passa på när man ändå är sjuk och inte kan göra så mycket annat (nackdelen är att man får en sån negativ syn på saker och ting när man redan mår dåligt lix..)? Har en heeeel del att tänka på. Känns lite som att det inte är mycket att tänka på just nu för att det är ganska lugnt och stilla men vet att det kommer röra till det för mig ganska så snart så lika bra att fundera, eller?

Gaah so complicated, so confusing. Varför måste det alltid vara så!? Varför måste typ hela mitt liv gå ut på att jag mjnuöå vmd kbjlm wzq axjjmd äczf xwo..?

Hehe sorry people, allt är inte menat för att ni ska läsa och förstå.. 😉 Well.. natti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *