Home sweet home

The Lonely Island – Jack Sparrow

Halloj kära blogg och kära bloggläsare. 😉 Nu är jag hemma efter en superawesome vecka i Magaluf med mina kära vänner! Har haft det galet roligt och avslappnande med det är så himla skönt att äntligen komma hem. Har längtat efter min familj, min säng, min dator, min blogg, mitt rosa rum, vänner och ORDENTLIG MAT. Seriöst jag spyr typ när jag tänker på vad jag käkade på Mallis.. pommes heeela tiden. Dock så åt vi jäkligt dåligt så det blev typ 1-2 mål per dag.. men ändå. Har nog aldrig druckit så mkt coca cola heller (eller pepsi) på en gång, sen typ massa år, som jag har gjort den senaste veckan.. menmen, nu är jag hemma och då blir det nya tag. 😀 Har precis käkat massa goda grönsaker och en smaskig veggieburgare.

Well.. håller på att lägga upp massa fina bilder från resan på FB, så ta er en titt vetja! 🙂


Är så galet sjuk också.. eller jag är asförkyld och har ont i halsen m.m. Hoppas jag inte har feber bara.. har varit sjuk sen studenten, hehe. Inte kul alls, men det försvinner väl till slut. Tanken är att jag ska jobba imorgon så jag vill gärna vara pigg och glad då, annars blir det ganska jobbigt, obviously. 😛

Ska pilla med lite viktiga grejer nu och snart kommer mamma, pappa och Stoffe och då blir det väl kaffe och fika. Påtal om det; OH MY GOSH vad jag har saknat våra familjestunder och vad jag har saknat KAFFE. Helt sinnes alltså! Det första jag gjorde igår när pappa hade hämtat mig och Daniel och kört hem oss till Skäret var att ta en kopp kaffe med mjölk i. Mumsigt!

Hursomhelst så skriver jag senare. Ska lägga upp studentbilderna från Christians kamera på FB också och så ska jag visa er alla mina fina studentpresenter samt mina två souvenirer från Mallis. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *