There’s nothing wrong with having some fun

Många tankar snurrar i mitt huvud denna natt.. usch vad problematiskt allt ska vara hela tiden då..!? Vill, vill inte.. hatar, älskar.. största möjliga lycka åt alla eller egoism..? Ska man svälja sin stolthet eller stå på sig? Ska man kanske bara ta och sova på saken..?

Kom hem igår från Smögen klockan 03.05 och då blev det kaffe med mamma, pappa och Daniel. Somnade inte förrän halv fem.. men äsch.. man tar väl bara studenten en gång i livet!? Juste ja….. för er som inte hänger med; I TORSDAGS TOG JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!


Här är en bild på mig och världens bästa Frans från i torsdags på studentdagen! ♥ Ska lägga upp en massa bilder på FB imorgon förresten.. sammanlagt så tror jag det blev typ 4000 bilder allt som allt haha så jag måste rensa en aning innan. 😛

Denna dagen har varit helt wild and crazy.. vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen, men tacka vet jag i alla fall min superbästa familj. ♥

Imorgon ska jag även se till att blogga lite.. Har en del att skriva egentligen men kommer inte orka få ner allt så det blir nog en kort sammanfattning bara. Men annars, vet ni vad..? PÅ MÅNDAG flyger jag, Richard, Daniel, Jenny och Isak till MAGALUF och kommer att glassa där i hela EN VECKA! Weei awesome! Kan tala om att denna resan kommer vara behövlig på många sätt och vis.. Så imorgon ska jag också se till att packa min coola rosa resväska, hehe. 🙂

Hey you, did you turn up the heat?
It’s gettin’ hotter, and I’m growin’ weak,
maybe it’s because you’re standing close to me?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *