Shoes

Tjenare kära vänner! Idag är jag på topp hehe! Nä okej, inte riktigt, men nästan. 😉 Det är fint väder, morfar är hemma hos oss, jag och mamma har varit och shoppat och jag är hemma och slappar.. oooooch….. imorgon reser jag/vi till Magaluf!! 😀 I sista stund idag så kom jag på att jag inte har några skor att ha med mig så jag och mamma gick runt lite på Torp förut idag och se vad jag hittade:


Ett par svarta ballerinas med vita prickar och rosett där fram, ett par vanliga vita låga skor samt ett par nästan likadana gula skor. 🙂 Skillnaden är att dom kommer från två olika ställen och dom är liiiite annorlunda, men typen av skor är ju samma. 😉 Vet ni vad btw? Alla skorna är köpta i storlek 37!? Har mina fötter krympt eller haha? Jag brukar alltid ha storlek 38. Aja.. så kan det vara.
Nu ska jag dricka kaffe med familjen och ta mig en smaskig chokladbit. 😉 Skriver mer sedan, då ska jag lägga upp lite studentbilder och visa alla presenter som jag fick i samband med studenten. 🙂 Pooooossshej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *