Dreams

Boy you make me weak and I can’t stand it.. desire.

Alltid något bekymmer man ska ha i sitt liv. Suck.. orka fundera på allt, borde egentligen bara leva och ta det som det kommer. Men det funkar väl kanske inte alltid så, eller..?

Igår var det Skeppsviken i alla fall! Trevligt att träffa massa vänner och det var en varm och härlig kväll också! 🙂 Slutade med att jag traskade hem med en full pojkvän i alla fall.. men aja, kul att han hade lite roligt. Inte för att jag inte hade det, men det blev i alla fall en ganska så nykter kväll för min del, så att säga. 😉 Annat blir det ikväll mina vänner, mohaha! Näämen.. vi får se vad som händer. Nu kan jag inte skriva mer. Inväntar David, Domi, Richard och Gustaf just nu. 🙂 Bilder osv. och mer skrivande får jag fixa imorgon OM JAG HINNER. Lovade ju ett inlägg igår eller förrgår eller när det nu var, men aah.. har inte hunnit. Det är ju studentveckan nu så man får ta det som det kommer. Har inte blivit så mycket dator för min del det senaste så aah.. men imorgon eller fredag blir det något. TORSDAG = STUDEEEEEEENT OH MY GOOSH! 😀 Är så happy, även om det tydligen ska regna heeeeeela dagen.. -.-‘ Men aah, happy mood! 😀

Sen måste jag säga att jag är så trött på vissa människor.. vissa typer alltså.. jag blir så sjukt frustrerad..

Whatever..! BYE. Nu blir det feeeest på Landbadet. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *