Gimme action

Sum 41 – Still Waiting

Tjenixen! Igår hände det grejer ska ni veta! Fullt upp hela dagen.. men seriöst så skönt att kunna göra saker utan att ha ont i magen för att man måste plugga eller något! Känns som att jag för första gången på tre år kan leva livet haha. I alla fall så tog jag bussen typ tjugo över nio in till stan tillsammans med Jennifer Myrbäck (inte planerat att vi skulle åka tsm dock) och ingen av oss hade något att göra tills typ halv elva/elva så vi satte oss på torget i det fina vädret och bara pratade. Riktigt kul faktiskt, för det var så längesedan som vi träffades (eller i alla fall pratade)! 🙂 Sen så träffade jag morfar och strax därpå även mina småkusiner Iza, Tilde och Olivia så jag lekte lite och pratade med dom och sen var det dags för det hemliga mötet som, for your information, gick awesome (tror jag haha). 😀 Men vi får väl se.. får reda på det på tisdag. Så det blir spännande..!

Efter mötet gick jag runt på stan lite, jobbade hos pappa en timma, hämtade mamma på Jetis, åkte tillbaka till stan och så gick jag upp till Lotta och Dennis för jag och Charlie skulle ut och fika (min kusin alltså). Vi gick i alla fall till Cactuz, tillsammans med Curt också, och så käkade vi lite där och sen blev det shopping, glass och massa prat med bara Challe. 🙂 Tog bussen hem kvart över fyra för att fixa mig inför grillfesten hos Marcus som blev jättenice! Blev dock inget bad men det får vi ta nästa gång. Blev besviken på Riverside bara.. tur att jag ändå inte betalade inträde! (a) ^^


Bilder från igår kväll. 🙂


Hehe här har vi då en “kvällens outfit” från igår.. 😉 Haha har blivit alldeles nykär i min balla ring som jag typ fick när jag var sju.. grym ju! 😉

Idag vaknade jag upp hos Daniel, mys. Solade och käkade frukost och sen drog jag hem till mig. Har solat ännu mer, lagat mat, träffat min bästaste underbara Hanna och umgåtts en massa med min awesome familj. 🙂 Gosi dag!

Sedär.. nu ska det laddas över bilder till datorn! 😀 Förresten! Titta vad min snälla mamma kom hem med till mig idag efter lite shopping på Blomsterlandet:


Så himla ball! Mamma vet precis vad jag gillar, hihi. ♥ Men mm.. well.. nu ska jag kila! Puss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *