Someday

Dålig uppdatering känner jag.. har haft en del att göra. I måndags så jobbade jag hela dagen på Ad Medicus och jag jobbade även i tisdags och onsdags (men då jobbade jag på JetPrint). Dock så jobbade jag inte heldag varken tisdag eller onsdag.. i tisdags så jobbade jag till tolv och sen så åkte jag till Fla för att sy/hämta min studentklänning (det blev också en massa mys med två übersöta barn på 1 och 4 år). Efter besöket i Fla så besökte jag mina kussar på Kungsgatan. 🙂 Riktigt mysigt! En barndag så att säga, haha. Lekte tills jag var helt slut.. xD

Bild ett: Pappa och morfar när vi fikade på jobbet i måndags.
Bild två: Gotti gott.
Bild tre: Lite saker som jag fick papi till att köpa som han ska ha på sitt jobb, hehe. Det behövdes lite balla städredskap.. tur att jag kom och styrde upp det hela. 😉 Städade till och med lite åt honom. 😉


Lite bilder på de söta barnen som jag fick träffa i tisdags. 🙂 Gosi!

I onsdags blev det att jag jobbade till tre istället för tills fem för det var typ halvdag på jobbet för alla lix. Whatever.. efter work så träffade jag Steph, Von, Lisebeth, Christian och Vix på Donken (inte planerat dock) och sen gick jag och Daniel till EH och köpte oss kaffe/latte och satte oss i museiparken. Hade ett awesome samtal på telen med en snubbe när vi satt där btw! Vill inte säga för mycket, men kan säga att det var bara positivt i alla fall! 😀 Är så glad, hihi! I alla fall.. jag kollade även på PotC 4 i 3D med bröderna och Daniel i Gbg denna balla dag (vi fikade även och chillade runt på Avenyn). Det var en rolig och bra film, men jag tycker inte att den var lika bra som de andra tre PotC-filmerna.. men ändå bra! 🙂


Bilder från i onsdags. 🙂 Moi, museiparken och bion i Gbg. Woooow..

Idag har jag inte gjort så mycket. Mådde illa imorses så jag låg och vilade tillsammans med Daniel (hade en muppig dröm btw.. orka allt tänkande.. nxw kmu ca nö, frov..) men sen under dagen så försvann det. Tog mig en go dusch, fikade med familjen och sen drog jag, mami och papi till kusin Emelie som fyller 26 år idag. 🙂 Fick se nya bebisen och allt (som för övrigt heter Ebba Liselotte Nylén), hur söt som helst!


Lite av varje.. ego pics samt faster Lotta med mitt kusinbarn (hennes barnbarn). På bild ett så kan ni se en “dagens outfit”-bild, höhöö.. Och nej jag är inte naken, har beiga tights/brallor på mig.

Imorgon så är jag ledig. Ingen skola och inget jobb.. ska dock in med kl. 9.22-bussen för ska på hemligt möte, hehe. 😉 Sen får vi se vad som händer med resten av dagen. Ska ev. träffa en person och sen på kvällen ska jag till Macy för jag och han har dragit ihop ett litet event imorgon kväll. Det blir grill- och jacuzziferre hemma hos han nämligen, det ska bli nice! Sen får vi se om vi drar till krogen senare på kvällen eller om vi stannar hos honom. Anyways så kommer det att bli jättekul! 😀

Lördag, söndag och måndag är osäkert om vad som händer.. men I guess det blir att chilla, städa, baka och dra till Torp och/eller Överby m.m. Så nu vet ni det.

Seriously, jag är så confused. Hate it, hate it so much.. Blir knäpp i huvudet av alla tankar och känslor.. höajm fqgvrjm ceg.. seriöst lix..!? Jag mår seriöst illa av allt detta.. it’s too much for me to handle.

Tack och hej för mig. Det blev ett sjukt långt inlägg må jag säga.. men sånt kan behövas. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *