Glossy

Är trött som en gnu och har ätit kakor och choklad för ett helt år.. nu får det vara nog. 🙂

Ska nog sova snart haha.. vet att klockan bara är kvart över sex men jag är så sjukt galet trött. Är nog bland annat allergin som spökar.. har vart hos mormor idag och firat Mors dag. Kan skriva lite mer senare eller eventuellt imorgon. Men mysigt har det i alla fall varit! Dock så har hon ju fyra hundar osv. så det har varit väldigt tungt för mig att leva idag haha..

På onsdag blir det bio btw! Ska se Pirates of the Caribbean 4 i 3D tillsammans med mina tre kära bröder och Daniel. 🙂 Filmen är 2h och 19min lång och den börjar 20.50 så snacka om att jag kommer vara dödens trött.. har varit sjukt trött de senaste veckorna så det gäller väl för mig att knarka kaffe och så innan bion. 🙂 Men det löser sig! Kul ska det bli i alla fall! Mys. ^^


Yaay alltid lika nice att se Johnny Depp på filmduken också. Mohahah! 😀

Work imorgon, tisdag och onsdag också.. oh my! 🙂 Aja nu ska jag fixa lite Mors dag-grejer och sen ska jag hjälpa lillebror med en uppsats och aah.. u name it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *