Life is a mystery, everyone must stand alone

When you call my name it’s like a little prayer.

I hear your voice, feels like flying..

Ååh jag dör.. I am so confused.

Har jobbat hela dagen idag, chillpill! Nä inte direkt, men det var lika kul idag som igår. 😀 Fick lära mig lite nya saker, det är alltid kul fast lite läskigt ibland hehe. Fick reda på att ett annat företag vill att jag ska jobba för dom på måndag också, så jag måste jobba där på måndag och sen på tisdag och onsdag så blir det JetPrint igen. 🙂 Skönt att få jobba en del nu i maj också så att lönen kommer lagom till efter Magaluf! Måste verkligen komma igång nu och se till att jobba, jobba, jobba och dessutom få deltid/heltid till hösten då jag inte ska läsa en linje utan bara läsa lite kurser (om jag ens kommer in på dom). Så aah.. tur att jag inte bor i egen lägenhet i alla fall. Fast på samma gång så ändå inte..

Nu kommer snart Stoffe så då ska jag, han och mami ta oss lite kaffe och något gott till det. Mmmmm, jag har längtat hela dagen hehe! Det blir nog inte Överby på söndag i alla fall för vi hinner nog inte det med tanke på att vi antagligen ska fira Mors dag på alla möjliga ställen, vilket kommer ta hela dagen, så det blir nog Thn imorgon istället. Men jag vet inte.. men måste dit snart i alla fall, typ asap. 🙂

Puuuussshej, skriver later.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *