Watching my frustrations grow

Stop me before I go too far.. You and me, all alone..


Denna söta väs
kan är min nästa vecka! Kunde inte låta bli att klicka hem den faktiskt.. like it or not. 😛

Tjooo idag är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jobbat sen halv åtta imorse, men gott med pengar! Dessutom är det mycket trevligt att jobba på Jetis. Så härliga människor och allt. 🙂 Men i alla fall.. ska jobba imorgon också och antagligen ganska mycket mer. Blev kallad till kontoret idag (läääskigt) men det var för att få reda på att jag ska få lite nya uppgifter typ. Kul! 🙂

Nu ska jag kolla runt lite till på Internet/datorn och sen ska jag soooova. Hade behövt att duscha också men jag får nog ta det till morgonen. Har inte hunnit laga någon mat till lunchen imorgon heller (missade det igår också), så jag får la käka lite grönsaker och nutrilettbars. Idag blev det i alla fall två knäckemackor och en banan till lunch.. ganska lite med tanke på att jag faktiskt rör på mig när jag är på jobbet (till skillnad från skolan hehee).

Ajaaa, see you guuuys. Btw; Överby på söndag (shooopping) och bio på onsdag, awesome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *