Shadows and regrets

Kära någon.. snacka om att jag är lycklig!? Fick MVG i svenska B, MVG i svenska C och VG i engelska C. Wohoooo, kunde jag aldrig tro! 😀 Nu börjar det äntligen likna något i mina betyg.. hehee.. har ju bättrat på mig rejält sen ettan och så, kan jag ju tala om. 🙂 Sköööönt!


Mouhahah lite egopics. 🙂

Idag har jag jobbat lite på JetPrint.. det blev typ 1,75h men aah, ändå. Mamma tyckte att jag skulle komma även om det bara var en timma och inte gör det mig något, så varför inte? Pratade med Maria och Annika också och både ville att jag ska komma imorgon också så det blir en heldag imorgon! 🙂 No school hihi och massa monäääy! Ska börja jobba halv åtta, obviously.. menmen.. det blir ju bara mer pengar så. 🙂

Nu ska jag nog snart sova.. är dödens dödstrött. Är sjukt shoppingsugen också! Har inte varit det på ett tag men jäklar vilket sug jag fick nu.. ååh. Have to shoppa asap!

Mmm.. btw mums nu går det bara neråt, på ett bra sätt. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *