Face to face

NU ÄR SISTA UPPGIFTEN I SKOLAN GJORD!! OH MY GASH VAD JAG ÄR LYCKLIG!!! Jag är friiiiiii (typ)! 😀 Fick dessutom mitt efterlängtade MVG i historia B, shiet vad jag är happy över det!! Trodde att jag skulle få VG eftersom att jag failade hårt på Mao-provet där jag fick G+.. men yaay idag gick det så bra så det vägde upp! 😀 Och som grädden på moset så har jag dessutom ett MVG i religion B också! 😀

Btw så kan ni skriva upp att det har hänt grejer de senaste dagarna. 🙂 I måndags så var jag hemma från skolan för att göra historia och religion och senare runt halv sju-sju så kom det grillgäster hem till oss. Vi blev allt som allt typ tio personer, tror jag, om jag har räknat rätt (Olivia, Sofia PO, jag, David, Daniel, Richard, Sara S, Malin, Stephi, Jenny, Vix och Moyle? Nu glömde jag väl ändå i ingen..?). Eller nej.. tolv då kanske..? Öööhm.. aah i alla fall så satt vi hemma hos mig och grillade/käkade pizza/käkade och bara gottade oss. Snackade massa kul tills typ elva någonting och sen drog alla, förutom Malin och Daniel hem, var försig. M&D sov nämligen över hos moi. 🙂 Mys!

I tisdags så hade vi två lektioner och sen så slutade vi (hade dock sovis tills tjugo över elva). Jag och Malin gjorde lite (bokstavligen lite) historia i bibblan och sen gick vi till Willys för att köpa banan, loka, plopp och chokladbollar.. hehe snåla som vi är så gick vi sen till Lejas och köpte varsin latte och smaskade på våra godsaker i hemlighet.. hehe.. hejja studentlivet! 😉 Daniel var också med på Lejas, och efter någon timma eller så så drog vi upp till Tureborg där Malin hade bilen. Hon/vi körde hem Daniel och sen åkte vi hem till mig, för jag och Malin bestämde oss för att chilla med varandra igår också hehe. Så det blev historia, mer fika och massa prat tills typ två på natten. 🙂 Myyyyyys igen! 😀

Idag kom vi till skolan innan tio och vi skulle börja lektionen tio, men läraren kom faktiskt typ 45 minuter försent så aah.. men det gick ju bra. 🙂

Nu har vi lunchrast och alla är och käkar.. ska ha svenska/engelska och sen blir det DH på TE och lite andra ärenden med Malin. 🙂 Sen jobba, hem till Daniel med mami och papi och prata student med hans mamma och pappa och sen hem och hjälpa David hit och dit.. gaaah många saker, men vad gör det när man är KLAR I SKOLAN!???? :D:D:D Weeeeeei, bye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *