500 chokladfrestelser


Igår så låg denna fina boken på mitt underlägg när jag skulle käka frukost hemma hos Daniel. Min lille gubbe hade köpt den som en liten present till mig. Inte vet jat.. varför, men det var hur gulligt som helst. ♥ Han vet vad jag älskar, min plutt. Att baka är ju nummer ett, och med choklad så blir det typ nummer superett! ^^

Känns som att jag inte har skrivit på tusen år eller något. Det har i alla fall varit väldigt många saker som har hänt i min omgivning och som har rört sig i mitt huvud så det har varit lite svårt att hänga med i bloggandet.. men nu är jag tillbaka.

Har haft en underbar helg. På fredagen hade jag och Malin prov i historia och vi klarade oss haha, skönt det. Sen så sprang vi runt på stan och lite så. Jag hann med att sola och utföra lite ärenden. Träffade Daniel som kom direkt från försvarsmakten i Gbg och vi fikade lite och sen så åkte jag hem.

I lördags var det bal. OH MY GASH vad jag var nervös, vad kul det var, vad otroligt spännandet det var, vilka underbara minnen jag kommer ha, vilka trevliga människor jag träffade, vilka fina bilder Christian tog och vilken himla bra dag det var! ♥ Och STORT TACK till Cissi som fixade mitt hår, smink och mina naglar. ♥

Jag tänkte lägga upp lite bilder här senare. Det blir svårt att välja ut bilder för det togs sammanlagt 1514 bilder med min kamera, min iphone, Daniels kamera, Carins kamera och Christians kamera. Chrilles kamera tog dock hem segern med 959 bilder. Tack bror för att du förevigade denna fina dag med awesome bilder! ♥
I alla fall så blir det svårt att hitta typ fem representerande bilder.. men jag säger som såhär att ni får helt enkelt kolla in Facebook. Har inte hunnit lägga upp allt, men så småningom så kommer det finnas bilder på både min och Daniels fejja.


Jupp.. nu ska jag duscha och sen göra historia och laga lite mat. Ikväll blir det grillning med vännerna från klassen! 😀 See you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *