I want it all


I do want it all.. ååh.


Wohoo lite egopics sådär på kvällen. Kan behövas ibland. Nejmen nu är det såhär att jag faktiskt har färgat mitt hår idag. Mamma fixade alltihopa! Nice! Är riktigt nöjd, det var precis såhär jag ville ha det så. 😀 Mörkare, men inte för mörkt. Kanske tar en bättre bild imorgon eller något, eller så får ni helt enkelt vänta tills balen (antingen ses vi eller/och så tas det massa bilder så man sedan kan se på). GASH, snart bal. Iiih!

Nu ska jag chilla med Mao hela natten. Suck.. jag hade hellre dejtat Johnny..

Jahopp! Funderar på att dra till Östrabos bal imorgon och kolla på alla fina vänner och bekanta. Ta lite bilder också kanske..? Får se. Det blir i alla fall inte något Ödeborg imorgon då Johannas barn är förkylda.. aja. Ska dit på onsdag istället! 🙂

Näää.. nu är det dags att dra. Usch, har historiaprov imorgon och jag måste säga att jag suger som börjar plugga NU. Och jag som behöver ett MVG på detta provet. Yay, lycka till Alixen! 😉 Well.. natti på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *