Coffee ♥

Godmorgon allihopa.

Hur mås det? Själv är jag hur trött som helst. Gick och la mig jättesent igår (tycker jag, speciellt med tanke på att jag var uppe mycket senare kvällen innan och sedan gick upp tidigt på morgonen) och min plan var att få ha en skön sovmorgon med Daniel hemma hos han, men nejnej. Min underbara man hade glömt att informera mig om att han har körlektion idag klockan 07.15, med andra ord så måste han gå upp typ halv sju. SUCK! Jag tänkte då att jag kan fortsätta sova och så kommer han upp till mig sen vid kvart över åtta och så myser vi och käkar frukost ihop och sen går till skolan. Men nejnej på det också. Han hade även riskettan, eller vad det nu heter, klockan åtta till tolv så det blev att jag fick gå upp halv sju med honom och kasta i mig mitt knäckebröd och sen pallra mig till skolan. Fick dock skjuss av Daniels mamma, det var snällt! 🙂 Så nu befinner jag mig alltså i skolan och jag har vart här sedan en timma tillbaka. GAAAH. Speciellt med tanke på att vi börjar tjugo över elva, ååh.

Aja.. nu har jag ju ca. tre timmar på mig att skriva 1-2 sidor i filosofin och även göra lite svenska kanske? 🙂 Viktigast är filosofin, för den ska lämnas in idag. Ska reflektera över diskussionen som jag, Malin och Vicky har skrivit.. usch, detta inte riktigt min grej, så att säga.


Ungefär såhär jobbigt har jag det just nu i skolan. Detta är en mördarbild från i tvåan då jag skulle packa med mig böckerna inför alla prov och läxor som vi skulle ha under en vecka. Som ni ser så kunde jag typ inte ens stänga väskan typ. Blää..

Imorgon är det i alla fall go sovmorgon till ett hehe. Så den ska jag fasiken utnyttja! Dels för att sova lite längre och dels för att göra mina sista arbeten. Skönt att jag ska sova hos Danneman ikväll så att vi verkligen kan chilla hela dagen. 🙂 Har svenskaredovisning klockan ett och religion därpå och sen slutar jag halv fyra. Måste skriva årsredovisning med Malin så det blir väl att hon sover över hos mig och så, så att allt verkligen blir färdigt. Men mys på att mysa. :*


Malin et moi på EH någon gång på hösten i tvåan. Chillbill, eller inte. Men gosi iaf! :)♥

Nooope.. nu kommer Saris snart och då ska hon hjälpa mig att få inspiration till att reflektera lite hehe. Behöver en person som petar mig i ryggen och får mig att tänka lite (haha jag och Sara verkligen körde med Daniel igår, så kul! Han behövde hjälp med sitt pa-arbete så vi satt i typ två timmar med han och bara rättade och hjälpte han att få ihop det sista. Snacka om att min lilla snutt blev förvirrad HAHAH. xD). Gick inte så bra igår med fillon hemma hos Daniel när Daniel och Richard snackade på Skype.. hmm..


Just nu är jag SÅ sugen på chokladbollar med kaffe i. Jag dör typ. Hann inte dricka mitt smaskiga morgonkaffe med mjölk i imorse, så jag typ dör av abstinens!! Oh my, hur ska jag klara denna dagen egentligen? :O Får ta och springa och köpa en latte på EH sen tror jag..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *