Iron fist

Godmorgon!

Känner mig så sjukt nyttig; klockan är bara 11.34 och jag har redan hunnit att käka frukost och gå en spurtig promenix med mamma och pappa. 🙂 Skönt att röra på sig! Läste att det var öppet hus på Sportlife denna veckan som kommer, så det blir antagligen att pallra sig dit och testa på lite saker. Först och främst så vill jag testa Bodystep, men det hade vart coolt att testa Zumba och bodybalance också. Är inte så sugen på cykel för jag tror inte jag hade klarat det hehe..

Idag ska jag plugga, plugga och få se nu.. jo juste: plugga! Äckligt mycket grejer som kommer nu i den så kallade mördarveckan. Engelskaredovisning (Jamaica) på måndag, filosofiredovisning + inlämning (debatt samt reflektioner om Epikuros och Zenon från Cypern) samt naturkunskapredovisning (kaffe och miljö) på tisdag, svenskaredovisning (Edith Södergran – diktanalys) på onsdag, göra klart årsredovisningen för SweeTee UF på onsdag och torsdag och historiaprov (Mao) på fredag. Men sen blir det ju förstås en massa roliga saker i veckan som man har att se framemot, typ som grillning med klassen på torsdag, sy studentklänning på fredag (samt leka med bebis & barn) och bal på lördag! Fullspäckad vecka. Där emellan så ska jag oxå sola, vara med Daniel, ha myskväll med Malin och shoppa lite. Ojoj, snacka om att någon (jag) kommer att sova hela söndag hehe.

Ser där ja. Två talibanbilder (hehe) från igår morse efter jag hade tagit mig en dusch. Intressant. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *