Flaska i huvudet

Tic toc, nu är det inte långt kvar tills balen, studenten och studentresan (Magaluf)! Blir typ helt pirr i magen när jag tänker på det. 🙂

Har kvar lite skit (eller ganska mycket), men det är som sagt typ bara denna veckan kvar och sen är det lugnt. Hursomhelst så måste jag detoxa mig lite. Började förrförra veckan med en lättare variant och då gick jag ner ca. 1,5kg. Nu ska jag köra järnet, har slappat till mig lite i helgen och så. 😉 Så det blir att följa mitt matschema nu ända tills Magalufresan, hehe. Det kommer bli tufft, men jag är inställd till 300%, speciellt med tanke på hur bra det gick de senaste två veckorna. 🙂 Massa vatten och citron och även många, många promenader. Det är så kul när man ser resultat! 😀


Är så stolt över att jag fick en liten chipspåse i mitt påskägg som jag fortfarande inte ens har öppnat. Oh my! Strongt Alix, strongt.

Jaja, nu ska jag göra lite engelska och svenska och sen blir det historia och sova. Juste ja! Ska prata med Malin i telefon oxå, hehe. Hon ska ringa om typ fem minuter så. ^^ Godnatt på er allihopa. Sleep tight..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *