Så äcklad

Jag blir så j*vla äcklad. Fy fan för sådana som dig.

Tjenare allihopa. Sjukt vilken träningsvärk jag har i min kropp från igår!! Värst är övre rumpan och ena axeln, oh my! Jobbade hela dagen igår på JetPrint och det var galet krävande. Brukar oftast få typ ganska chilliga jobb där jag ska klämma lister eller något hela dagen, men igår fick jag klippa massa vepor (flera meter långa så man måste lix krypa och så) och typ bära och lite annat sånt. 🙂 Coolt för det var en del saker som jag aldrig gjort förut. Men i alla fall, så sjukt krävande och jag kände under dagen att jag fick så sjukt ont och jag bara visste att jag typ inte skulle kunna röra på mig idag. Haha! Ändå så gick jag, mamma och pappa en promenad igår och dessutom så kom jag nyss hem från en promenad (vad har hänt egentligen? under den senaste månaden har jag rört på mig mer än vad jag någonsin har gjort på ett år typ hehe..).


Detta är från ett såntdär krypjobb.. dock är bilden tagen sommaren 2009 eller något, hehee.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen för om en timma eller så så kommer mormor och då blir det mys! Hon ska få se mig i min balklänning och dessutom så ska hon ha med sig en sjal till klänningen också. Ska baka något gott till detta. Och morfar kommer senare också. Åh så mys, älskar familjedagar hihi. ♥ Juste ja! Mormor har köpt två nya valpar (jaaa igen, hon köpte en för typ tre veckor sedan) så hon ska ta med dom. Iiiih! ♥ Senare idag så kommer Corne och Chrille också, så det blir fullt upp. Ska bli kul! 😀


Nä som sagt.. måste duscha nu. Skriver mer senare, och då har jag en massa bilder att lägga upp också! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *