Long long while

Både hatade och älskade denna dagen. Kan skriva mer imorgon mer ingående, är nämligen för trött nu. Men bara så att ni vet, hehe.


Bild från december 2007. Hihi oh my så himla längesedan! Detta var kvällen som vi blev återförenade på. Åh så mysigt.. vilka underbara minnen jag får. ^^ Pirr i magen! ^^

I alla fall så vill jag bara säga att jag älskar min Daniel Ström hur himla mycket som helst och att han är bäst på denna lilla jord. Han är bäst i hela universum. ♥ Jaja, gulligull tänker ni väl.. men seriöst.. tror inte ni fattar. Kärlek är ballt, och vår kärlek är ballast. ♥


Godnatt på er, sov så gott. Hörs imorgon på kvällen. Ska upp tidigt för ska jobba på JetPrint hela dagen och senare på kvällen blir det thaimat med familjen Ström (fast inte Daniels familj utan en Ström-familj som vi lärde känna innan hehe.. och nej, dom är inte släkt.. vad vi vet..). Så får se hur, när, var imorgon. Bye now! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *