Bikinis


Hehe jag har allt en del bikinis.. tänker jag inte på så mycket, men nu när jag väl radade upp dom (har dock några till) så blev det ändå ganska många. ^^ Saknar dock en typ vit bikini, och skulle även vilja ha en gul och en rosa. Och kanske en överdel till den bruna underdelen (som är på bild nr. 3 tillsammans med en icke-matchande rosa överdel). Aja, blir väl att antagligen shoppa en ny lagom till Magaluf. 🙂 Jag vet att jag har många redan, men det är alltid kul med någon ny varje år (även om den mintgröna är ny.. men köpte den i typ januari/februari så den känns inte ny..). Jaja.. nog om det eller..? 😉

Jobbig dag idag. Vaknade och mådde inte alls bra och jag mår fortfarande inte bra. Har redan käkat min middag idag.. ofta liksom? Brukar käka vid fyra/fem men jag kunde inte hålla mig så var tvungen att äta typ halv tolv för jag mådde så illa. :S

Älskar dig min lilla padda. ♥ Jag vet att du vet.

Ska försöka ta tag i lite skolarbete nu. Behöver göra religion, samhäll, svenska och engelska. Idag ska pappa hämta min balklänning förresten! OH MY, är så excited (jo jag har ju redan provat den, men då var den inte uppsydd, och dessutom så har mami och papi inte sett den än..)! Nåja.. tjena mittbena hörs! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *