My mistake

Hej hej, nu är jag tillbaka igen hehee. Har haft fullt upp med saker hit och dit. Igår vart det som sagt 60-årsfirande för Daniels pappa, mysigt! God mat och chill med hans lilla släkt haha. Vid åtta någonting igår så gick jag och Daniel upp på hans rum för att göra naturkunskap, men typ mindre än en timma senare så låg vi och sov. Vi somnade med kläder och smink (eller jag somnade med kläder och smink och Daniel somnade med kläder hehe) på och det var inte så kul. Eller det värsta för mig var väl att jag inte hade tagit ur linserna (det var ju inte precis planerat att vi skulle somna, utan det bara blev så.. vart så sjukt trött..).. vaknade typ elva-tolv och hade hur ont i ögonen som helst, usch. Men det var ju bara att ta ur linserna, tvätta bort sminket, byta om och somna om igen. Pallade nästan inte att gå upp imorse.

Snutten och jag skulle haft naturkunskapsredovisning idag också, men vi hann inte det. Eller alltså, nästan alla i klassen fick gjort idag men inte jag, Daniel och Lisbeth. Så vi får köra på nästa tisdag. 🙂

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Pluggade filosofi litegranna efter skolan på Lejas tillsammans med Malin och Vicky, mysigt. Det blev mest prat dock, och en del planering. ^^ Efter Lejas så tog jag bussen hem och väl hemma har jag bara tagit det lugnt. Kaffe med mamma och pappa samt telefon i typ två timmar med Hanna. Love u babe. ♥

Kan slänga upp lite bilder från helgen/veckan:


Hihi det blev allt en del bilder. ^^ Sista bilden är på min underbart söta balväska! Visst är den nice!? 😉 Sen blev det lite bilder från igår då jag och Daniel käkade glass på torget (första gången jag köpte sån glass på typ tre år och jag överdriver inte), lite outfits från helgen (haha samma typ men ändå) och si sådär sånt. En söt kisse som jag träffade på för några dagar sen. Han typ gosade med mig och rullade runt på asfalten haha. Knäpp katt alltså!

Aja.. nu ska jag nog sova. Det blir att gå upp ganska tidigt imorgon. Ska upp och plugga en massa (ej skola imorgon) och även se till att få lite färg (för det ska väl bli sol imorn?). Well.. dagen imorgon är annars oklar, får se imorgon hur det blir.

Menmen.. pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *