This time I won’t save you

Sitter i skolan och chillibillar med Sofia och Olle. Haha datanördar är vi allihopa. 🙂 Ska egentligen göra lite engelska men får väl sätta igång med det om en liten stund eller så. Engelska är den enda lektionen som jag har idag.. samhällen är det eget arbete på och sen har jag inga fler lektioner på måndagar. Skönt. Ska kanske jobba senare idag men jag vet inte hur det blir. Det har kört ihop sig lite så får se, men är ledig hela fredag så hoppas på lite jobb då åtminstone.

Dåliga nyheter sabbar hela dagarna.

Nåja.. ska hem till Daniel idag. Hans papi fyller 60 så det blir storkalas haha. Nej inte direkt, men det blir i alla fall middag där vi blir typ jag, Daniel, Thomas såklart, Carin, Tommy och Bittan. Vet inte om farmor Kerstin och Gösta också kommer, men det kan ju bli så. Har inte fått så mycket information av Daniel, han är inte direkt en infospruta haha.

I helgen har jag haft det super, bara så att ni vet. 🙂 Det blev två Ammenäspromenader igår hehe och sen har det vart grillning med familjen och masas sånt. Jag och Danneman bakade mockamuffins (som smakade skit) och chokladtryffel (som var gudomliga). Malin sov hos mig i fredags och vi pratade, myste och kollade på tv. Det blev visst inget företagande.. skit också, ärligt talat, för vi behöver verkligen få saker och ting gjort. Har solat massa i helgen också, åååh. Löööv!

Nu ska jag kila, see youuuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *