It’s a shame


Här är linnet som jag beställde från H&M! 🙂 Är supernöjd! Till och med mamma och pappa tyckte att det var asgrymt, haha. Trodde mamma skulle säga något i stil med att “det var vågat” och att pappa skulle typ rynka på näsan, det var precis tvärtom. Mamma tyckte att jag typ kunde gå till skolan sådär, HAHA. Njee.. det är väl lite väl utvikande tycker jag..

Slänger in lite bilder från igår också:


På sista bilden kan ni se att det faktiskt är samhällspapper som jag har framför mig; bevis på att vi faktiskt pluggade när vi fikade (alltså när jag, Malin och Daniel fikade på Lejas igår efter skolan) hehe. 😀 Jag lärde mig faktiskt en hel del!

På tal om samhällen så kan jag också berätta att jag, Ly, Sara S, Daniel och Richard satt i grupprummet i biblioteket i ca. två timmar idag innan provet och bara råpluggade. Oh my vad jag är proffs på EU & FN nu haha! 🙂 Tror faktiskt att resultatet på provet kommer att vara ganska bra, om man nu får säga så. ^^

Peace out! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *