You’ll be back

Yeah for sure. Run away babe, run away, but you will be back some day. 😉

Ond cirkel var det ja. Fasiken vad komplicerat det ska vara dÄ. SÀger jag sÄ sÄrar jag, sÀger jag inte sÄ sÄrar jag ocksÄ. Vad i hel*ete.. Àrligt talat, what to do..? Men nu har jag egentligen redan lovat att inte sÀga, kanske Àr bÀst sÄ.. men i det lÄnga loppet kanske inte. Aja, jag bryter inte löften, no way, sÄ I guess att det Àr end of discussion nudÄ.
Hade INTE sagt nej till en drink just nu kan jag ju tala om. Someone ta mig hÀrifrÄn och köp en sÄnhÀr Ät mig sÄ att jag kan glömma för en stund..

LĂ€gger upp bilder imorgon pĂ„ vad som har hĂ€nt under denna fina, kalla dag. Blev i alla fall skola, chill, fika pĂ„ Lejas med Malin och Daniel dĂ€r vi pluggade pĂ„ samhĂ€llsprovet, buss hem och fika hemma (fikade aldrig pĂ„ Lejas utan satt bara med). Har suttit framför datorn och Ă€ven blivit förhörd av mamma. Nu ska jag fixa i ordning mig inför natten och sedan lĂ€sa igenom samhĂ€llen och tillslut bara sluta ögonen och SOVA. 😀 LĂ€ngtar sĂ„..

Imorgon blir det förresten rÄplugg pÄ samhÀllen eftersom att det Àr imorgon det smÀller, dvs. det Àr imorgon som det Àr prov. Efter school ska jag kolla pÄ balskor med Daniel eventuellt, och sen sÄ ska jag och Malin göra företagsgrejer. Ledig fredag var det ja, puss pÄ det.

Hmm.. har en fundering ocksÄ.. vet inte om jag ska köpa Spotify nu efter att min tid snart har gÄtt ut (har typ 4h kvar pÄ gratistiden) eller om jag inte ska det.. egentligen Àr det ju sjukt bra. Men ÀndÄ.. what to do (dÀr oxÄ)? Det blir nog att köpa, men ÀndÄ. Jobbiga utgifter som jag egentligen inte borde ha. Uuh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *