It is what you do to me

Åååh, relief! Har äntligen skickat in min tredje hemtenta i Religion B. Så nu har jag kvar Religions of Darkness samt lite komplettering på Animismen osv.. Iiih det känns awesome!

Idag blev det som sagt ingen skola eftersom att snubben som skulle förställa är sjuk, så allt blev inställt. Känns också bra hihi, för annars hade jag ju inte alls hunnit att göra klart denna hemtentan som jag precis skickade in (för övrigt så var det New Age). Nu ska jag ta en liiiten paus och sen fortsätta med skolarbeten och jag måste även städa riktigt ordentligt, är så dammigt här och mina luftrör säger verkligen emot. Så det är typ prio ett just nu egentligen..

Btw! Fattar inte att det snöar ute!? Eller just nu gör det inte det, men det snöade sjukt mycket tidigare idag! Oh my, borde det verkligen snöa i MAJ??


En annan btw är att mami och papi hade fixat gullig frukost till mig imorse, här ska ni få se:


Hihi visst är dom söta!? ^^ Blir så glad. ♥ Dom vet vad jag vill ha till frukost också; havreknäcke och kaffe. Dessutom fick jag lite gurka och en apelsinklyfta. Och ett äpple, men det la jag tillbaka i fruktskålen, för det blev lite väl mycket hehe. ^^ Då vet ni.

Jo juste ja! Jag kom på att jag faktiskt inte har lagt upp någon ordentlig bild på min studentmössa, så nu har jag klistrat ihop tre stycken bilder så att man kan se hela mössan. 😀 Var god njut av de fina bilderna hihi:


Såå.. nu ska jag kila. Börjar bli lite frusen.. känner hur min mysiga morgonrock (ja, jag vet att dom flesta har en annan åsikt haha) ropar på mig, så måste nog gå och ta på mig den. Myspys! Ska dra och sätta på tvättmaskinen också, det behövs tvättas lakan! 🙂 Puss och hej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *